08 • 02 • 2024

“Latvijas Meža dienas” aicina pieteikties sadarbības partnerus

lmd 2024 majas lapa

"Latvijas Meža dienas" – Baltijas valstīs vērienīgākais meža izziņas pasākums – šogad notiks 24. un 25. maijā Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē. Īpašu vērību veltot jautājumam, vai mūsu nākotne slēpjas kokos, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina sadarbības partnerus pieteikt savu dalību pasākumā, meža vides izglītības festivālā, kura auditorija ik gadu pārsniedz 14 000 apmeklētāju. Svinēsim "Latvijas Meža dienas" kopā arī šogad!

“Esam padomājuši šogad gan par jaunumiem “Latvijas Meža dienu” vizuālajā noformējumā, gan darbnīcu vietu izvēlē. Dosimies vēl dziļāk mežā un iepazīsim to, kā Tērvetei izdevies sadzīvot ar pagājušā gada vētras sekām. Šajā kontekstā īpaša tēma pasākumā būs klimata pārmaiņas un to radītie izaicinājumi, kas arvien aktuālāki kļūst ikvienam, kam rūp mežs,” stāsta LVM vides izglītības vadītāja Līga Abizāre.

latvijas meza dienas a

“Latvijas Meža dienās” ar savu meža izziņas stendu aicināts piedalīties ikviens meža un kokrūpniecības nozares uzņēmums, mācību iestāde, institūcija, sabiedriskā organizācija un citi entuziasti. Lai pieteiktu dalību pasākumā, līdz 1. martam jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa.

PIETEIKŠANĀS ANKETA 

Ja radušies jautājumi, interesenti aicināti sazināties ar pasākuma koordinatoru Normundu Namnieku zvanot pa tālruni 29181734 vai rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un īsi pastāstot par savām iespējām. Ikvienam dalībniekam bez maksas tiks nodrošināta vieta aktivitātēm, iekļaujot tās kopējā pasākuma infrastruktūrā un komunikācijā ar masu medijiem.

Meža dienas ir tradīcijām bagāts pasākumu cikls, kas tiek rīkots ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgu meža apsaimniekošanu. “Latvijas Meža dienas” ik gadu pulcē vairāk nekā 14 000 apmeklētāju un dažādas ar mežu un dabu saistītas organizācijas, kas mudina visu vecumu bērnus un pieaugušos apmeklēt daudzveidīgas meža izziņas pieturas. Pasākumu rīko AS "Latvijas valsts meži" sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību, "Zaļā josta" un dažādām meža nozares organizācijām.

Plašāka informācija interneta vietnē www.latvijasmezadienas.lv