02 • 05 • 2022

AS “Latvijas valsts meži” padome pagarina valdes pilnvaru termiņu

2022. gada 5. maijā trijiem no kopskaitā četriem AS “Latvijas valsts meži” valdes locekļiem beidzas pilnvaru termiņš. Lai nodrošinātu rīcībspējīgas valdes darbu līdz laikam, kamēr konkursa gaitā tiek nominēti jauni valdes locekļi, LVM padome ir lēmusi ar 2022. gada 6. maiju par LVM valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēt Arni Melni un kā valdes locekli – Edvīnu Zakovicu. Valdē darbu turpina valdes loceklis Jānis Lapiņš, kuram ir spēkā pilnvarojuma līgums.

LVM padomes priekšsēdētājs Edmunds Beļskis uzsver: "Šāds lēmums pieņemts, lai līdz jauno valdes locekļu nominācijas procesa pabeigšanai AS “Latvijas valsts meži” vadītu rīcībspējīga valde, kas nodrošinātu gan uzņēmuma mērķu un plānoto rezultātu sasniegšanu, gan uzņēmuma darbības nepārtrauktību”.

Šobrīd ir izsludināts valdes locekļu atlases un nominācijas process, kura ietvaros ir noslēdzies sākotnējo pieteikumu iesniegšanas termiņš – tā rezultātā divās valdes pozīcijās ir noteikts pieteikšanās termiņa pagarinājums. Plānots, ka nominācijas komisija sniegs priekšlikumus par atlasītajiem pretendentiem tuvāko mēnešu laikā.