27 • 01 • 2017

Darbu sāk LVM Ziemeļkurzemes reģiona klientu centrs

HR4A3879

Janvāra vidū darbu sācis jaunais AS “Latvijas valsts meži” (LVM) Ziemeļkurzemes reģiona klientu centrs Dundagā, Parka ielā 1. Jaunā klientu centra mērķis ir atvieglot un pilnveidot sadarbību ar LVM klientiem, piedāvājot informāciju un aktuālos pakalpojumus vienuviet, nevis kā līdz šim – divos atsevišķos birojos Talsos un Dundagā.

Dundagas novads ir viens no mežainākajiem un šai jomā tradīcijām bagātākajiem novadiem Latvijā. “Viss sākās pirms 18 gadiem, kad meža nozarē bija milzīgas izmaiņas. Tas bija trakais dalīšanas laiks. Pēc AS “Latvijas valsts meži” izveides, ar pirkstu kartē tika vilkts, kur uzņēmumam varētu būt centrs Ziemeļkurzemē. Sākumā bija domas par Ugāli, bet beigās izvēle krita par labu Dundagai. Kad radās ideja celt šo ēku, atkal ar pirkstu tika vilkt kartē, kur vienotajam centram būs lemts atrasties. Domas apstājās pie Talsiem. Bijām jau samierinājušies, ka centrs tur arī atradīsies, taču beigās izvēle mainījās par labu Dundagai,” ar lepnumu par klientu centra atrašanās vietu teic Dundagas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Laicāns.

Nokļūt līdz klientu centram iespējams braucot no Dundagas pils puses.

Koka tilts-laboratorija Tērvetē, pārbūvētais Menčupītes tilts Kocēnu novadā, kā arī LVM Ziemeļkurzemes reģiona klientu centrs Dundagā ir efektīvas koksnes izmantošanas piemēri. Pateicoties videi draudzīgu risinājumu pielietošanai, Ziemeļkurzemes reģiona klientu centra projekts konkursā “Ilgtspējīgākā ēka un projekts 2016” izpelnījās atzinību nominācijā “Ilgtspējīgs projekts”.

Lasīt vairāk: