09 • 04 • 2024

Izsolē var pieteikties Lielauces ezera piekrastes nomas tiesībām

lielauces ezers

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina interesentus piedalīties Lielauces ezera piekrastes un saistītās infrastruktūras nomas tiesību izsolē ar mērķi nodrošināt rekreācijas pakalpojumus.

Nomas tiesībām tiek izsolīta LVM valdījumā esoša zeme 0,28 ha platībā, kas atrodas Dobeles novada Lielauces pagastā, kā arī iznomāšanas mērķim izmantojami infrastruktūras objekti: pontona laipa, piekļuves laipa, noliktava, infrastruktūras elektroapgādes iekšējie un ārējie tīkli, tualete un divas peldošas atpūtas mājiņas. Nomas tiesības tiek izsolītas uz 12 gadiem.

Izsoles norise plānota elektroniski un tā ir atvērta no 5. aprīļa. Lai piedalītos nomas tiesību izsolē, atbilstoši izsoles noteikumiem pretendentiem ir jāiesniedz pieteikumi līdz 25. aprīlim (ieskaitot). Izsole noslēgsies 7. maijā pulksten 13.00. Izsoles noteikumi un nomas līguma projekts publicēts LVM tīmekļvietnes www.lvm.lv sadaļā “Konkursi un izsoles”. Izsolei var pieteikties izsoļu portālā.

pieteikties izsolei

Par iespējām izsoles objektu apskatīt dabā interesenti aicināti sazināties ar LVM Nekustamo īpašumu pārvaldes zemes lietojuma speciālisti Ingunu Meļķi, zvanot 25726550 vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Lasīt vairāk: