22 • 05 • 2017

Gruzijas pārstāvji augstu novērtē uzņēmuma darbu

Ceturtdien AS “Latvijas valsts meži” apmeklēja Gruzijas vides un dabas resursu aizsardzības ministrijas delegācija, kas iepazinās ar Latvijas meža nozares uzbūvi un uzņēmuma vietu tajā.

Gruzijas nacionālās mežu aģentūras direktora vietniece Natia Iodanišvili (Natia Iordanishvili): “Lai arī sākotnēji mēs nebījām plānojuši šo tikšanos, tomēr, zinot Latvijas sasniegumus šajā jomā, mēs nevarējām palaist garām šo iespēju. Gruzijā šobrīd noris darbs pie meža nozares reformas un AS “Latvijas valsts meži” panākumi  ir labs piemērs uz ko mums tiekties.” Tikšanās gaitā ciemiņi tika informēti par uzņēmuma darbības biznesa modeli, kas balstās uz plašu sadarbības partneru iesistīšanu kopējā mērķa saniegšanas labā. Viesi uzņēmuma pārstāvjus ļoti plaši iztaujāja par Latvijas meža likumdošanas aspektiem, un to ietekmi uz uzņēmujma darbību, kā arī atzina, ka šajā jomā Gruzijai no mums vēl ir daudz ko mācities.

Pagājušajā nedēļā, pēc Vides un reģionālās aizsardzības ministrijas ielūguma, Latvijā viesojās plaša Gruzijas amatpersonu delegācija Gruzijas vides un dabas resursu aizsardzības ministra Giglu Agulašvili (Gigla Agulashvili) vadībā, kuras galvenā tēma bija atkritumu pārvaldības joma.