17 • 07 • 2015

Par tīrību – arī „Positivus” laikā

image1

Vasaras vidus ir īstais laiks, lai dotos atpūsties pie dabas. AS „Latvijas valsts meži” (LVM) ne tikai rūpējas par labiekārtotām atpūtas vietām visā Latvijā, bet arī aicina atpūsties mežā, to nepiemēslojot. Arī mūzikas festivāla „Positivus” laikā Cūkmens aicinās apmeklētājus nemēslot dabā un parakstīt Tīrības manifestu.

„Šogad AS „Latvijas valsts meži” aicinās ikvienu festivāla „Positivus” apmeklētāju īpaši padomāt par lietām, ko atstājam aiz sevis festivāla norises vietā – nemest atkritumus dabā un aicināt arī citus tā nedarīt,” stāsta AS Latvijas valsts meži Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs. 

Festivāla laikā AS „Latvijas valsts meži” organizēs dažādas aktivitātes, kas būs vērstas uz tīras apkārtējās vides saglabāšanu – visā festivāla teritorijā rosīsies Cūkmens un aicinās festivāla apmeklētājus parakstīt Tīrības manifestu. Apmeklētāji varēs fotografēties pie Cūkmena stenda, tādējādi apliecinot, ka atkritumi nonāks tiem paredzētajās vietās.

Baltijā lielākais mākslas un mūzikas festivāls „Positivus” jau devīto gadu notiek Vidzemes akmeņainās jūrmalas teritorijā.

Lasīt vairāk: