lmd 2024 afisa a publicesanai

Aicinām skolas, ģimenes un ikvienu dabas draugu iepazīt mežu bagātības grandiozākajā Meža dienu pasākumā "Latvijas meža dienas", kas tradicionāli notiek maija beigās Tērvetē divu dienu garumā.  2024. gadā pasākums plānots 24. un 25. maijā.

Pieteikuma anketa skolām 

 Pieteikuma anketa sadarbības partneriem 

Ipaši ciemos gaidīti bērni un jaunieši, lai iepazītu meža audzēšanas ciklu no sēkliņas līdz koka mājai, kā arī izzinātu mācību un karjeras iespējas meža nozarē vairāk kā 100 meža izziņas pieturās! Ieeja pasākumā ir bez maksas. To rīko AS "Latvijas valsts meži" sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību, "Zaļā josta" un dažādām meža nozares organizācijām. Pasākuma norises  transporta karte .

Video ieskats iepriekšējā gada pasākumā

“Latvijas Meža dienas”  ir vērienīgākais meža izziņas pasākums Baltijā, kas pulcē dažādas ar mežu un dabu saistītas organizācijas un mudina visu vecumu bērnus un pieaugušos apmeklēt daudzveidīgas meža izziņas pieturas, kā arī piedalīties izglītojošās aktivitātes kopā ar rūķiem, Cūkmenu un īstiem meža večiem! Pasākuma centrālais koordinators: LVM projektu vadītājs Normunds Namnieks, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Apmeklējot pasākumu “Latvijas meža dienas” esat informēti, ka  iespējama jūsu personas datu apstrāde, filmējot, fotografējot, veicot audio un tiešraižu ierakstus, kā arī pēc tam iegūto materiālu publicēšana. Informējam, ka AS “Latvijas valsts meži” kā organizators ir tiesīgs veikt pasākuma“ Latvijas meža dienas” popularizēšanu publiskajā telpā, tai skaitā, dalībnieku fotografēšanu un filmēšanu un izmantot iegūtos materiālus sabiedrības informēšanas nolūkos un organizatora pašreklāmas vajadzībām (tai skaitā pēc šīs pasākuma norises). Organizators ir tiesīgs informāciju par dalībniekiem, ieskaitot, bet ne tikai, fotoattēlu vai videomateriālu ievietot organizatora tīmekļa vietnē https://lvm.lv, sociālo mediju kontos, kā arī citos organizatora rīkoto pasākumu publicitātes materiālos, sniegt informāciju sabiedriskajiem medijiem (tai skaitā pēc šī pasākuma norises). Papildus informācija par datu apstrādi pieejama Privātuma politikā.  Šeit skatāmi  Dalības noteikumi  sadarbības partneriem.