Izsoles objekts  - tiesības slēgt nomas līgumu par AS „Latvijas valsts meži” (turpmāk - LVM) īpašumā esošu nekustamo īpašumu kas atrodas Tērvetes pagastā, Dobeles novadā un sastāv no:

- būves "Sporta un atpūtas inventāra nomas ēka" ar kopējo platību 78,7 m2, kadastra apzīm.46880030135016

Iznomāšanas mērķis - tūrisma inventāra (velosipēdi, ratiņi, nūjas, slēpes, ragavas u.c.) nomas punkta pakalpojumu nodrošināšana LVM dabas parkā Tērvete.

īpašie noteikumi: LVM dabas parkā Tērvete maksas teritorijā atļauts iznomāt tikai ar muskuļu spēku darbināmu inventāru (elektrovelosipēdi, elektroskrejriteņi, un tamlīdzīgs inventārs nav atļauts).


Nomas līguma termiņš - 3 gadi, ar tiesībām pagarināt uz tādu pašu termiņu

Izsoles objekta sākuma cena 115,00 EUR mēnesī .

Izsoles paaugstinājuma solis 10 EUR.

 

  • Nosolītā maksa ir maksa par Telpu nomas tiesībām mēnesī, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (turpmāk –PVN). Maksa par Telpās patērēto elektroenerģiju un 5% no ik mēneša apgrozījuma tiek maksāti papildus atbilstoši Nomas līguma noteikumiem. Nomas maksas apmērā iekļauts nekustamā īpašuma nodoklis, maksa par apsaimniekošanu, siltumapgādi, ūdensapgādi, kanalizāciju un sadzīves atkritumu izvešanu.


Reģistrācijas maksa - 25,00 EUR, drošības nauda - 500,00 EUR

 

Mutiska izsole ar augšupejošu soli attālinātā tiešsaistes režīmā, izmantojot lietotni MS Teams:

- Pieteikumu iesniegšana līdz 2023.gada 28.novembrim plkst.10:00;

- Izsole notiks 2023.gada 30.novembrī plkst. 11:00.


Izsoles objekta apskate dabā notiek pēc vienošanās ar LVM Rekreācija un Medības Parki un ezeri rekreācijas vadītāju Kristapu Didži; tālruņa Nr. 20272964, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;

Juridiska rakstura jautājumos (Nolikums, prasības izsoles dalībniekiem, piedāvājuma iesniegšana un izskatīšana) lūdzu sazināties ar Nekustamo īpašumu pārvaldes vecāko juriskonsultu Māri Eisaku, tālruņa Nr. 28388320, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

 

 izsoles nolikums 

p ieteikums_tiessaistes_izsolei 

 nomas līguma projekts 

 

 

 

Esam sertificēti
BM certification iso