18 • 12 • 2019

Sadarbības partneru portāls pieejams arī koksnes produktu ražošanas un pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem

sadarbibas portals

Kopš 2017. gada AS “Latvijas valsts meži” (LVM) saviem sadarbības partneriem piedāvā izmantot informācijas sistēmu – sadarbības partneru portāls (SPP) www.e-lvm.lv –, kas nodrošina ērtāku un ātrāku savstarpējās informācijas apmaiņu. Līdz šim portālu izmantoja tikai koksnes pircēji, nu tas kļuvis pieejams arī koksnes produktu ražošanas un pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem.

Autorizējoties ar internetbanku vai ID karti, portāls LVM partneriem piedāvā saņemt, aplūkot, kā arī veikt automatizētu LVM nodotās informācijas apstrādi. Koksnes produktu ražošanas un pārvadājumu pakalpojumu sniedzēji portālā var saņemt automatizētas atskaites par savstarpēji noslēgto līgumu izpildes gaitu, kas atvieglo šo uzņēmumu darbu plānošanu. Atkarībā no katras atskaites nepieciešamības, tās tiek atjaunotas ik stundu, reizi dienā vai reizi mēnesī. Patreiz šo iespēju izmanto  vairāk nekā 90 % no LVM koksnes produktu ražošanas un pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem.

“Sadarbības partneru portāls ir liels ieguvums ne tikai mūsu partneriem, uzlabojot un vienkāršojot informācijas apmaiņu, bet arī LVM darbiniekiem, kuri  informāciju par atskaitēm iepriekš sūtīja uz e-pastiem, bet tagad tā pieejama portālā,” skaidro LVM Mežizstrādes procesa vadītājs Juris Mālakalns.

Plašāka informācija meklējama https://www.e-lvm.lv/#/login.

Lasīt vairāk: