17 • 12 • 2008

Ziemassvētkos notiks īpašais Mammadaba multi rīts kopā ar rūķu ģimeni un mūziķi Andri Ērgli

Mammadaba aicina bērnus un viņu vecākus uz īpašo Ziemassvētku Mammadaba multi rītu kino "Rīga" Lielajā zālē sestdien, 27. decembrī, kur Jūs gaidīs ne vien sirsnīga Ziemassvētku multfilmu izlase, bet arī tikšanās ar rūķu ģimeni no Tērvetes dabas parka un izšūpošanās Ziemassvētku skaņās ar īpašo viesi – Andri Ērgli! Daļu biļešu tiks dāvināta bērnu nama bērniem un bērniem ar īpašām vajadzībām.

 

 

Sestdien, 27. decembrī, plkst. 11:00 kino „Rīga” Lielajā zālē „Mammadaba Multi rīti” programmā animācijas filmas par māsas un brāļa sapņiem, ķekatniekiem, Janku, kas mēģina tikt pie cepures, nedienām ar septiņdienu iesnām un Ziemassvētu gaidīšanu, kurā izpalīdz Sīlinks, Poteriks un Bembelāts:

 

Māsa un brālis, Kalado, Ķekatdancis, Baltā (studija „Dauka”)

Iesnas, Rezgalības  – Ziema, Ziemassvētki (studija „Animācijas brigāde”).

 

 

 

Pirms seansa skatītājus gaida muzikāls pārsteigums un Ziemassvētku dziesmu kopā dziedāšana ar Andri Ērgli, kam palīdzēs Rūķu ģimene no Tērvetes dabas parka.

 

Ņemot vērā mazo skatītāju lielo interesi, sākot ar decembri „Mammadaba Multi rīti” notiek skaistajā un plašajā kino „Rīga” Lielajā zālē.

 

Mammadaba Multi rīti ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem par dabu, kura ietvaros šogad jau notikuši trīs pasākumi. Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu ir 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 lati.

 

 

Papildu informācija:

 

Tomass Kotovičs,

A/S „Latvijas Valsts meži”

Komunikācijas daļas vadītājs

Tālr.: 7805432

 

Olga Savina,

kino „Rīga”

mārketinga menedžere

Tālr.: 67181136

http://www.kino.riga.lv