01 • 12 • 2008

Cūkmens ieņem lielveikalus un prezentē grāmatu

Iegūt Cūkmena autogrāfu, iegādāties jauno grāmatu par „Resno svešinieku”, paraustīt rozā supervaroni aiz auss un par sirsnīgu smaidu savā īpašumā saņemt īpašas Cūkmena uzlīmītes, šajās brīvdienās varēja katrs tirdzniecības centru „Spice” un „Alfa” Rimi lielveikalu apmeklētājs.

 

 

 

Sadarbojoties a/s „Latvijas valsts meži” un izdevniecībai „Liels un mazs” nupat iznākusi grāmata par Cūkmena piedzīvojumiem, kurā 5.a klases skolnieks Kristers par mēslošanu mežā tiek pārvērsts par sivēnu. Kā tas notika, vai zēnam izdevās atkal kļūt par cilvēku un kādi piedzīvojumi gadījās Kristera ceļā – uz šiem jautājumiem atbildes atradīs ikviens, izlasot grāmatu par „Resno svešinieku”!

 

Rimi apmeklētāju uzmanību Cūkmens pievērsa ar savu supervaroņa tērpu un saucieniem skaļrunī – ieraugot omulīgo rozā Cūkmenu, pat visdrūmākā garāmgājēja sejā atplauka smaids, savukārt bērni

nekautrējās skriet klāt, atbildēt uz Cūkmena draudzīgo „Čau!” un ‘iedot pieci’ viņa nagainajā ķepā.

 

Īstākie Cūkmena draugi turpat iegādājās jauno grāmatu „Resnais svešinieks”, saņemot ierakstu grāmatā ar īpašu zīmogu un personīgu supervaroņa vēlējumu.

 

Grāmatu par Kristera un Cūkmena piedzīvojumiem var iegādāties visās grāmatnīcās un Rimi hipermārketos.