10 • 09 • 2008

Mammadaba aicina skolas līdz 1. oktobrim pieteikties meistarklasē

Mammadaba kā katru gadu aicina 1.-9. klašu skolotājus kopā ar skolēniem izzināt mežu un piedalīties Mammadaba meistarklasē, stādot un sakopjot mežu, izliekot putnu būrīšus, sacenšoties Meža olimpiādē, kā arī viesojoties Mammadaba tūrisma objektos.  

Šogad atšķirībā no pagājušā gada skolu klases ir aicinātas savu dalību meistarklasē pieteikt jau iepriekš līdz 1. oktobrim. Meistarklasē darbus iesniegt un piedalīties dalībnieki varēs arī bez pieteikšanās, tomēr tie skolotāji, kas līdz 1. oktobrim būs aizpildījuši un iesūtījuši pieteikuma veidlapas, saņems visa mācību gada garumā pa pastu un e-pastu papildu informāciju un materiālus:

 

o       Mammadaba meistarklases bukletu,

o       Mammadaba atpūtas žurnālu "Rudens takās",

o       jaunu mācību grāmatu "Matemātika mežā",

o       u.c. citus informatīvos materiālus meistarklases veiksmīgākai pabeigšanai.

 

Mammadaba meistarklases dalībnieku pieteikuma anketa ir jāaizpilda un jānosūta līdz 1. oktobrim uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. a/s "Latvijas valsts meži" Komunikācijas daļai ar norādi „Meistarklases pieteikuma anketa”.Meistarklases anketa un meistarklases nolikums atrodams Interneta mājas lapā www.mammadaba.lv sadaļā Meistarklase jeb www.tavsmezs.lv.

 

Mammadaba meistarklase ir pastāvīga un vispusīga iespēja skolām tuvināt mācību procesu dabai. Tā piedāvā 1.-9. klašu skolotājiem un skolēniem apgūt vides izglītības programmu "Izzini mežu" caur atpūtu Mammadaba tūrisma objektos un a/s "Latvijas valsts meži" mežsaimniecībās. Katrai klasei ir iespēja kļūt par Mammadaba Meistarklasi un izvēlēties sev zaļākās balvas! Papildu informācija: www.mammadaba.lv sadaļā Meistarklase jeb www.tavsmezs.lv.

 

 

 

 Informāciju sagatavoja:

Līga Zute-Abizāre,

AS „Latvijas valsts meži” Komunikācijas projektu vadītāja.

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , tālr. 7805432, mob. 28340222.