17 • 05 • 2022

“LVM Zemes dzīles” uzsāk ģeodēzisko procesu pilnveidošanu

“LVM Zemes dzīles” regulāri veic ģeodēziskos uzmērījumus, lai korekti noteiktu klientu iegūto minerālo materiālu apjomu. Ņemot vērā nepārtraukto procesu uzlabošanas gaitu un biznesa virziena vajadzības, kā arī ieklausoties klientu sniegtajās atsauksmēs, “LVM Zemes dzīles”  uzsākusi ģeodēzisko procesu pilnveidošanu.  

Mērķis šo pārmaiņu rezultātā ir sasniegt ģeodēzisko darbu mērījumu iespējami augstāko precizitāti un uzlabot datu aprites ātrumu, kā arī, lai veiktie apjoma aprēķini ir atkārtojami. Lai to sasniegtu, LVM veic dažādu mērniecības instrumentu un datorprogrammu salīdzinājumu un pilnveidošanu, izvēloties derīgo izrakteņu ieguves vietām piemērotākās un precīzākās metodes, un vēlāk tās ieviestu ikdienas darbos.

“Uzlabojot ģeodēzisko darbu veikšanas ātrumu un kvalitāti, mūsu klientiem varam sniegt ātrākus un precīzākus minerālo materiālu apjoma aprēķinus,” skaidro “LVM Zemes dzīles” ģeodēzisko darbu vadītājs Ilvars Liepiņš.  

uzmerisana2

“LVM Zemes dzīles” nodrošina iespēju iegūt minerālos materiālus un to maisījumus vairāk kā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietās. Par sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās var sazināties ar “LVM Zemes dzīles” klientu attiecību speciālistēm:

  • Kurzemē – Gaļina Rēdere, mob. tālr.26563202, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Zemgalē – Inese Ēvele, mob.tālr.29422349, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Vidzemē – Baiba Rozīte, mob. tālr.26187900, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Latgalē – Egita Strode, mob. tālr.26132262, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un Zigrīda Balode, mob. tālr. 29375486, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Vairāk informācijas atrodama arī mājas lapā www.zemesdziles.lv.

    Lasīt vairāk: