03 • 11 • 2021

Atzinību saņem labākie LVM kokmateriālu pārvadātāji 2020. gadā

Novērtējot uzticamus un atbildīgus sadarbības partnerus, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) jau ceturto gadu pasniedz atzinības balvas kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem. Šogad esošajām balvu kategorijām “Stabilitāte”, “Iespējas” un “Par sadarbību” piepulcējas jauna individuāla atzinības balva “Kokvedēja vadītājs 2020”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2020” kategorijā “Stabilitāte” – par sadarbību ilgtermiņa līgumu ietvaros galveno balvu saņēma SIA “Marko K”, savukārt veicināšanas balvas - LSEZ SIA “Laskana” un  SIA “Unicentrs”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2020” kategorijā “Iespējas”- par sadarbību vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros galveno balvu saņēma SIA “Latgales logs”, savukārt veicināšanas balvas saņēma SIA “Temporum” un ZS “Vairogi” no Daudzeses pagasta.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2020” kategorijā “Par sadarbību” – par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā  balvu ieguva LSEZ SIA “Laskana”.

“Kompetence ir vērtība, kas raksturo AS “Latvijas valsts meži” darbiniekus un sadarbības partnerus. Ne viens vien sadarbības partneris, saņemot Kokmateriālu pārvadātāju gada balvu, ir teicis, ka sekmīga uzņēmuma panākumu pamatā ir kompetenti un prasmīgi darbinieki. Tāpēc, lai novērtētu un izceltu kokvedēja vadītāju profesionalitāti, šogad pirmo reizi tiek pasniegta arī individuālā balva labākajam kokvedēja vadītājam “Kokvedēja vadītājs 2020”. Uzvarētājs tika noteikts atbilstoši kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu līgumu izpildē iesaistīto kokvedēju vadītāju kompleksā vērtējuma rezultātiem,” skaidro LVM Transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

11

“Kokvedēja vadītājs 2020” – par kompetenci un prasmīgu darba sniegumu balvu ieguva uzņēmuma LSEZ SIA “Laskana” kokvedēja vadītājs Gundars Ratenieks.

“Par kokvedēja vadītāju strādāju nu jau trīs gadus. Savu darbu daru ar prieku un pēc labākās sirdsapziņas, tāpēc ir jo īpaši patīkami, ja tas tiek arī novērtēts. Ir liels gandarījums, ka tiku izvirzīts šai nominācijai un saņemu nozīmīgo balvu. Manuprāt, labam kokvedēja vadītājam jābūt acīgam, precīzam un, protams, ar augstu atbildības sajūtu. Tāpat jābūt gana spēcīgiem nerviem, jo šai darbā ir arī ne mazums sarežģītu situāciju, kuras ikdienā jārisina. Par kokvedēja vadītāju kļuvu dažādu sakritību rezultātā, un esmu par to priecīgs, jo šai darbā katra diena ir citāda - nav garlaicīgi un neiestājas rutīna,” gandarījumu par saņemto balvu pauž Gundars Ratenieks.