18 • 08 • 2021

Iespēja strādāt mežā, piesakoties LVM mežsaimniecisko darbu konkursam

jauanudzu kopsana2

Līdz 6. septembrim interesenti aicināti pieteikties mežsaimniecisko darbu veikšanai AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātajā konkursā meža stādīšanas, jaunaudžu kopšanas, agrotehniskās kopšanas un atjaunoto platību aizsardzības darbu veikšanai 2022.–2024. gadam. Tā ir iespēja strādāt cilvēkiem no visiem Latvijas reģioniem ar dažādām prasmēm un pieredzi meža darbos, saņemot stabilu un atbilstošu atalgojumu par padarīto darbu. Pieteikties konkursam var elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS).

“Pieteikšanās mežsaimniecisko darbu veikšanai ir iespēja visu Latvijas reģionu iedzīvotājiem strādāt netālu no mājām, patstāvīgi organizēt savu darbu, izvēloties tīkamāko darba laiku un veicamo darbu apjomu. Tāpat tā ir iespēja strādāt mežā paralēli savam ikdienas darbam noteiktā sezonā vai veikt pastāvīga darba pienākumus visu gadu,” pieteikties konkursam aicina LVM Mežkopības kvalitātes vadītājs Lauris Ropājs.

Darbu izpildē var pieteikties arī pretendenti bez mežkopības darbu pieredzes, kuri ir atbildīgi un ar vēlmi strādāt un mācīties. Tāpēc ikviens aicināts izvērtēt savas spējas un kļūt par LVM sadarbības partneri. Pieteikums konkursam jāiesniedz Elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 6. septembra plkst. 12.00. Ar konkursa priekšmetu saistītos jautājumos interesenti aicināti sazināties ar LVM Mežkopība meža atjaunošanas un kopšanas vadītāju Daci Ozolu, zvanot 29332080 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , savukārt juridiskos jautājumos - ar LVM Mežkopība iepirkumu un līgumu vadītāju Arnitu Melnaci, zvanot 26387342 vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

 Vairāk par konkursu 

 Iesniegt piedāvājumu EIS  

Konkursa rezultātā kopā ar sadarbības partneriem LVM plāno veikt mežsaimnieciskos darbus  133 464 hektāru platībā sešos mežsaimniecisko darbu veidos: meža stādīšana 14 530 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšana 2 020 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehniskā kopšana 43 545 ha apjomā; jaunaudžu kopšana 43 379 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzība 24 430 ha apjomā; jaunaudžu stumbru aizsardzība 6 560 ha apjomā.

 Darbu veidi