02 • 06 • 2021

Aicinām pieteikties biotopu kopšanas darbu konkursam

biotopu kopsana

Lai nodrošinātu apsaimniekošanas pasākumus īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos biotopu un sugu aizsardzības stāvokļa uzlabošanai, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludina atklātu konkursu “Biotopu un aizsargājamo sugu dzīvotņu apsaimniekošana 2021. – 2023. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos”.

“AS “Latvijas valsts meži” ES Kohēzijas fonda finansētā projekta "Apsaimniekošanas pasākumu veikšana īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos biotopu un sugu aizsardzības stāvokļa uzlabošanai (Nr.5.4.3.0/20/I/001)" ietvaros veiks biotopu kopšanu 14 objektos  vairāk nekā 700 hektāru platībā. Objekti izvietoti dažādās Latvijas vietās. Plānots veikt gan piejūras kāpu, gan  parkveida pļavu, kā arī citu bioloģiskajai daudzveidībai nozīmīgu teritoriju kopšanu un uzlabošanu,” skaidro LVM mežkopības plānošanas vadītājs Edmunds Linde.

2021. gada 15. jūnijā plkst. 9.00 tiks rīkota ieinteresēto piegādātāju tiešsaistes sanāksme Microsoft Teams platformā. Sanāksmes laikā LVM informēs par nolikuma noteikumiem un pakalpojumu sniegšanas kārtību, kā arī sniegs papildu informāciju un atbildēs uz jautājumiem par nolikumu.

Ieinteresētajiem piegādātājiem, kuri vēlas piedalīties tiešsaistes sanāksmē, līdz 2021. gada 9. jūnija plkst. 17.00 elektroniski par to jāinformē LVM Mežsaimniecība, Mežkopība mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs, zvanot uz telefona numuru 29830492 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tajā norādot ieinteresētā piegādātāja nosaukumu un elektroniskā pasta adresi, uz kuru vēlas saņemt informāciju dalībai ieinteresēto piegādātāju sanāksmē.

Konkursa rezultātā biotopu apsaimniekošanas darbus paredzēts veikt piecos LVM reģionos: Austrumvidzemes, Dienvidkurzemes, Rietumvidzemes, Ziemeļkurzemes un Ziemeļlatgales.

koh logo

 VAIRĀK PAR KONKURSU