22 • 03 • 2021

Izsludināts iepirkums par minerālo materiālu maisījumu sagatavošanu Kurzemē

zemes dziles pope

Lai nodrošinātu piedāvājumu atbilstoši pircēju pieprasījumam, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) ir izsludinājusi atklātu konkursu par minerālo materiālu maisījumu ražošanas darbiem derīgo izrakteņu ieguves vietā “Pope IV - Rinda”.

Iepirkuma rezultātā paredzēts noslēgt līgumu par minerālo materiālu maisījumu sagatavošanu ieguves vietā “Pope IV - Rinda” Ventspils novada Ances pagastā. Plānots, ka ražošanas darbi jāpabeidz līdz 2021. gada 30. novembrim. Iepirkuma priekšmets paredz minerālo materiālu maisījumu sagatavošanu derīgo izrakteņu ieguves vietā “Pope IV - Rinda” Ventspils novada Ances pagastā, slēdzot līgumu par maisījumu pārstrādi un sagatavošanu ar plānoto apjomu līdz 30 000 m3, nosakot izpildes laiku līdz 2021. gada 30. novembrim.

Aicinām uzņēmējus kļūt par “LVM Zemes dzīles” sadarbības partneriem un iesniegt piedāvājumus elektroniski, līdz 2021. gada 8. aprīļa plkst. 11.00 reģistrējoties EIS e-konkursu apakšsistēmā: 

 ELEKTRONISKO IEPIRKUMU SISTĒMa (EIS) 

Vairāk par pakalpojuma iepirkuma konkursu: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/52692

Kontaktpersona: "LVM Zemes dzīles" iepirkumu un līgumu vadītāja Kristīne Cimermane, mob. tālr.26301532.

pope rinda1

Individuāli risinājumi klientu vajadzībām

2021. gadā "LVM Zemes dzīles" turpina attīstīt iesākto pieeju sadarbībā ar būvniecības nozari, rodot individuālus risinājumus pircēju vajadzībām. Aicinām par konkrētu vajadzību, sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās sazināties ar "LVM Zemes dzīles" klientu attiecību speciālistēm:

  • Kurzemē – Gaļina Rēdere, mob. tālr.26563202, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Zemgalē – Inese Ēvele, mob.tālr.29422349, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Vidzemē – Baiba Rozīte, mob. tālr.26187900, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Latgalē – Egita Strode, mob. tālr.26132262, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Zigrīda Balode, mob. tālr. 29375486, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Papildus informācija atrodama mājas lapā www.zemesdziles.lv

LVM minerālie materiāli un to maisījumi ir pieejami visā Latvijas teritorijā vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietās atbilstoši pircēju vajadzībām – ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem, būvmateriālu ražošanai, kā arī pašpatēriņam.

Lasīt vairāk: