04 • 03 • 2019

LVM atbalsta zinošus sadarbības partnerus

kopsana

Novērtējot darbinieku profesionālās kvalifikācijas celšanas un izaugsmes iespēju nepieciešamību, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) un Ogres tehnikums martā aicina pieteikties mācību programmai “Meža atjaunošana, kopšana un atjaunoto platību aizsardzība”.

Profesionālās pilnveides izglītības programmas ietvaros interesentiem ir iespēja gūt plašāku ieskatu mežsaimniecības pamatos, kā piemēram, meža atjaunošanā, jaunaudžu kopšanā, atjaunoto meža platību aizsardzībā un citos mežkopības procesos. Mācību programmu var apgūt neklātienē un divās klātienes nodarbības dienās Ogres tehnikumā.

“Mums ir svarīgs zinošs darbinieks mežā, kurš patstāvīgi spēj pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību. Tāpēc piedāvājam mūsu ilgtermiņa pakalpojumu sniedzējiem īpašus sadarbības noteikumus pēc apgūtajām mācībām, kas nodrošinās veiksmīgāku un abpusēji ieinteresētu ilgtermiņa sadarbību,” stāsta LVM Mežkopības kvalitātes vadītājs Lauris Ropājs.

Atbalstot LVM sadarbības partneru vēlmi apgūt šo programmu, klātienes un praktiskās nodarbības tiek organizētas arī LVM reģionos – tuvāk pakalpojuma sniedzēja darba vietai. Mācību programmas noslēgumā katrs sadarbības partneris LVM galvenā konkursa slēgtajos līgumos saņem piemaksu.

Vairāk informācijas, sazinoties ar Ogres tehnikuma pārstāvi Alīnu Liepiņu, tel.: 25969493 vai Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Lasīt vairāk: