23 • 05 • 2018

Latvijas valsts mežu vēstniecība aicina uz "Dienu meža pļavā"

IMG 6907

Pirmdien, 28. maijā Latvijas valsts mežu vēstniecībā atkārtoti viesosies uzņēmums “Cade”, kas piedāvās iepazīt un atrast savu spēka augu un sev piemērotāko eļļu!

No plkst. 11 līdz 16 ikvienam būs iespēja iepazīt jaunas, pasaules tirgū vēl nebijušas, ēteriskās eļļas, kā arī izmēģināt un iegādāties uzņēmuma ražotos produktus. Vieni no tiem ir hidrolāti jeb augu destilāti, kas tiek izmantoti kā sejas kopšanai un kosmētikas ražošanai – tie maigi attīra ādu, stimulē ādas šūnu atjaunošanos un ir atsvaidzinoši.

Plkst. 17 apmeklētājus ar meža pļavu spēku iepazīstinās uzņēmuma vadītāja Solvita Kūna, taču jau no plkst. 18 norisināsies meža darbnīca, kuras laikā katram būs iespēja izveidot īpašu, sev vispiemērotāko dabas doto masāžas eļļu no Latvijas augiem.

Slāpju veldzēšanai, ikviens apmeklētājs varēs baudīt veselīgos dzērienus no dažādiem pļavas augiem, tostarp piparmētras un pelašķa.

Uzņēmums “Cade” ražo Baltijā visplašāko ēterisko eļļu sortimentu no Latvijas augiem. Savāktās drogas tiek rūpīgi apstrādātas, lai saglabātu vērtīgās vielas un īpašības, no tām tiek gatavoti smaržīgi augu maisījumi gan skaistumam, gan veselībai. Īpaši pieprasītas ir Latvijas skuju koku ēteriskās eļļas: egles, priedes, kadiķu un baltegļes.

Latvijas valsts mežu vēstniecība ir vieta, kur uzturēt cilvēka un meža savstarpējo dialogu, kā arī nelielu daļu no meža ienest savās mājās. Tā atrodas Rīgā, Vaiņodes ielā 1 un ir atvērta ik darba dienu no plkst. 9 līdz 18, kā arī sestdienās no 9 līdz 15. Aktuālāko mežā un dārzā uzzini pirmais vēstniecības Facebook lapā: www.facebook.com/LVMVestnieciba.

Lasīt vairāk: