02 • 12 • 2016

Sveic izcilākos Jaunatnes sporta censoņus

IMG 9870 m

Gada laikā piedzīvoti jauni izaicinājumi, pārvarēti dažādi šķēršļi un sasniegtas jaunas virsotnes. Jo īpaši spilgti tas vērojams sportiskās aktivitātēs. AS “Latvijas valsts meži” klientu centrā Rīgā 2. decembrī tika sveikti izcilākie Latvijas Jaunatnes sporta censoņi un viņu treneri.

Svarcelšana, peldēšana, daiļslidošana, BMX, pludmales volejbols, slēpošana, kanoe airēšana, šķēpa mešana – tie ir tikai daži sporta veidi, kuros jaunie sportisti spējuši parādīt izcilu sniegumu gan Eiropas, gan pasaules mēroga sacensībās, tostarp šogad aizvadītajās Rio olimpiskajās spēlēs.

“Paldies AS “Latvijas valsts meži”, ka atbalsta un iet roku rokā ar mūsu jauniešiem sportā. Patiecoties šim atbalstam un kopīgajam mērķis, mūsu sportisti var augt uz sasniegt arvien jaunus izaicinājumus. Tik pārredzama ziedojumu politika, kas nonāk konkrētas organizācijas pārraudzībā, ļauj atbalstīt visnepieciešamākās jomas. Šodien šeit sveicam mūsu izcilākos jaunatnes sportistus un viņu skolotājus. Lai izdodas arī turpmāk, paldies jums,” savā uzrunā klātesošos sveica izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis.

IMG 9857

Pasākuma laureātus no dažādām Latvijas skolām sveica arī AS “Latvijas valsts meži” skolu programmas veidotāja Līga Abizāre: “Daba iedvesmo mūs jauniem sasniegumiem, izaicinājumiem un uzvarām. Mežs ir ne tikai vieta, kur varam atpūsties – tas var būt arī mūsu stadions, kurš sniedz enerģiju kļūt vēl ātrākam, precīzākam un veiksmīgākam! Lai izdodas gūt iedvesmu no dabas un uzvarēt arī turpmāk!”

AS “Latvijas valsts meži” 2016. gadā sporta attīstības veicināšanai ir ziedojusi divus miljonus eiro, uzticot to sadalīt sporta jomu sadarbības partneriem. Nākamgad ziedojumu apmērs sporta nozares attīstības veicināšanai tiks sadalīts starp piecām sporta organizācijām: Latvijas Sporta federācijas padomi, Latvijas Olimpisko komiteju un Latvijas Komandu sporta spēļu asociāciju, Latvijas Paralimpisko komiteju un Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomi.

 

 

Esam sertificēti
BM certification iso