05 • 07 • 2016

Atklās “Emocijas” – fotogrāfa Jura Bērziņa-Soma izstādi par sportu

06 JBS 0032

7. jūlijā plkst. 13.00 AS “Latvijas valsts meži” centrālajā birojā (Vaiņodes iela 1, Rīga) tiks atklāta Jura Bērziņa-Soma sporta fotogrāfiju izstāde “Emocijas”. Izstādes atklāšanā būs iespēja sastapt sporta un fotogrāfiju draugus, kā arī vairākus sportistus, kas redzami izstādes darbos.

Izstāde “Emocijas” stāsta par uzvaras prieku, gandarījumu, vilšanos un mērķtiecību – par to, kādas emocijas mājo sportā! Ar vairāk nekā 40 lielformāta krāsu fotogrāfiju palīdzību autors atklāj olimpisko un paralimpisko sportistu atšķirību un līdzību, attēlojot Latvijas sportistu piedzīvoto dažādās sacensībās un spēlēs, kā arī tautas sporta pārstāvju piedzīvotās emocijas.

Fotogrāfēt sportu izstādes autors aizsācis 1968. gadā, kad pats bijis Latvijā pazīstams vieglatlēts.

35 2 JBS 174000

Būtiska LVM sociālās atbildības joma ir atbalsts sabiedriskā labuma projektiem Latvijā – ik gadus daļu no peļņas uzņēmums atvēl nacionāli nozīmīgu labdarības, kultūras, izglītības un sporta projektu atbalstam.

Ziedojumu apmērs sporta nozares attīstības veicināšanai tiek sadalīts starp piecām sporta organizācijām: Latvijas Sporta federācijas padomi, Latvijas Olimpisko komiteju un Latvijas Komandu sporta spēļu asociāciju, Latvijas Paralimpisko komiteju un Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomi.

Lasīt vairāk: